Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Brijblues: 22 April Ralph de Jongh with band 21:00 uur

22 april 2023 @ 21:00

Kaarten voorverkoop € 7,50 (incl. 1 consumptie)

Tickets Ralph de Jongh 22 april

Deurprijs € 10,00 (incl. 1 consumptie)  Bij online bestelling reken je direct af met IDEAL. Je betaalt hiervoor € 1,00 servicekosten per ticket.

Ralph de Jongh is in Workum al bekend van eerdere optredens. Op meerdere Brijbluesfestivals en kleinschalige voorstellingen bij Meindert en Tineke in hun boerderij, beklom Ralph solo het podium. Dit is de eerste keer dat hij samen met zijn band in Workum optreedt. Als leadzanger/gitarist speelt Ralph zijn eigen songs. Ralph spéélt niet alleen de blues, hij ís de blues. Gedreven en met een passie waarvan je kippenvel krijgt. Het speelplezier spat van het podium en neemt je mee in de unieke blueswereld van Ralph de Jong!

HARRY MUSKEE OVER RALPH DE JONGH

“Ik stond in de gelagkamer van café De Amer een biertje te drinken en hoorde dat er een voorprogramma was. Nu let ik meestal niet zo op voorprogramma’s, maar dit keer hoorde ik een sound die me sterk deed denken aan oude blueszangers die ik in de Delta had gehoord. Ik verwachte dan ook iemand uit Mississippi te zien, maar tot mijn verbazing zat een lange blonde jongen uiterst origineel slide-gitaar en mondharmonica te spelen. Ralph de Jongh speelt met overtuiging en een drive die je vandaag de dag niet veel meer ziet, gaat op in de muziek en bovenal is hij een jongeling die het aandurft nu eens niet te kiezen voor de ‘easy way out’: Glitter, snel succes…., maar voor een stuk cultuur in de vorm van de muziek van Robert Johnson, Son House, Elmore James en Muddy Waters. U hoort nog van Ralph. Met respect en genoegen, Rolde, Harry Muskee.”

Tickets Ralph de Jongh 22 april

The Whole World Inside – Ralph De Jongh – “The Making Of”

Interview met Ralph Omrop Fryslân

Gegevens

Datum:
22 april 2023
Tijd:
21:00